Nya bloggen!

Skaffade en ny blogg nu för att min andra krånglade med inloggningen och inläggen :/.
Men får hoppas att denn bloggen fungerar bättre annars lägger jag ner allt som heter blogg.


Jag skrev inte så mycket om mig på profilen för ingen har rätt att veta allt om mig men skrev en del som ni får nöja er med.

Har sett att bloggare blir kända hela tiden och tjänar pengar osv. Men hur kan bara lite ord göra så man blir känd? Sjukt.. men aja. skitsamma. Kul för dom.

Happ idag sprang jag med mamma på stan och handla julmat. Stog säkert 10 gamla tanter och ryckte i dom stackars jul skinkorna i mataffären. så dom var nog inte så hela sen. Men vi lyckades få tag i skinka.
Hemma käka vi tacos som inte blev så lyckat. Mamma var stressad och jag trött så taco bröden blev som knäckebröd i ugnen så fick inte i mig så mycket mat.

Jah.. Snart jul då! Hittat bra julklappar?? Jag springer runt o letar hela tiden till 6 små syskonbarn. snart tre stycken på ett år och två stycken på tre år och en på fyra år. Nån som vet nåt bra tips?

Vi hade storm igår. De drog in kallt i hela huset som vi håller på och renoverar så jag höllt på att frysa ihjäl. Men tillslut när jag suttit intill elementet ett par timmar lyckades jag röra på mig. Idag blev jag  så sugen på semlor!!! Så funderar på att baka såna imorgon även om de är tidigt ;). Gott gott..
Sen ska jag också försöka ta mig till stan och handla lite kläder imorgon. Måste köpa vinterkläder och julklappar. Så kom gärna med tips till dom små trollen!

Nu ska jag äta och se på tv ;D.  Hörs senare!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0